Berita Travel
Berita Travel

Restoran Enak KL Menyajikan Sajian Asli Melayu

Kongsikan
Restoran Enak KL menyajikan sajian asli Melayu di lokasi strategik pusat membeli-belah yang berada di tengah kota Kuala Lumpur.
Restoran Enak KL
Foto oleh Enak Kuala Lumpur di Instagram

Menu

Anda boleh rasai menu seperti Ayam Percik, Daging Hitam, Daging Halia, Ikan Masam Manis Selasih, Kurma Ayam, Kari Ayam, Kari Daging, Ayam Masak Merah, Sup Ekor, Sup Kambing, Kerabu Ikan Pari, Kerabu Mangga dan pelbagai pilihan pencuci mulut terbaik dari chef restoran ini.

Paling penting sekali ialah semua menu di Restoran Enak KL adalah tanpa MSG (Monosodium Glutamate).

Kerabu Ikan Pari
Kerabu Ikan Pari

Lokasi

Restoran Enak KL berada di lokasi yang amat strategik iaitu di kawasan tumpuan ramai, pusat membeli-belah yang tidak lekang dengan pengunjung. Terletak di LG2, Feast Floor, Starhill Gallery, 181 Jalan Bukit Bintang, Kuala Lumpur.

Hubungi

Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh hubungi Enak KL di talian 03-2141 8973 atau emel info@enakkl.com.

Kami amat berharap perkongsian ini memberi manfaat kepada pembaca. Sertai Berita Travel untuk capaian pantas di Telegram.

Adi Azudin

Seorang designer bebas (freelancer) yang impikan untuk mengembara sepanjang masa kerana kerja boleh dilakukan di mana sahaja.

Cerita lain untuk dibaca

Penafian: Beberapa pautan pada blog ini adalah pautan afiliasi. Segala pautan ini adalah tidak memberikan anda sebarang kos tambahan, saya akan mendapat peratusan yang kecil iaitu komisen jika anda membuat pembelian dan saya hanya mengesyorkan produk yang terbaik!