Berita Travel
Berita Travel

Genting Premium Outlets Tarikan Terbaharu Buat Kaki Shopping

Kongsikan
Premium Outlets secara rasminya telah memulakan operasi gedung kedua di Genting Highlands selepas yang pertama di Kulai, Johor.

Apabila warga kota Kuala Lumpur ataupun pelancong asing yang mengunjungi Genting Highlands selain ke taman tema dan menginap di hotel, gedung membeli-belah terbaharu ini iaitu Genting Highlands Premium Outlets (GHPO) menjadi antara pilihan yang boleh dilakukan ketika di sana, semestinya daya penarik buat kaki shopping.

Genting Highlands Premium Outlets
Genting Highlands Premium Outlets

Senarai Jenama

Senarai jenama popular seperti Adidas, Asics, Aigner, Brooks Brothers, Calvin Klein, Coach, Davidoff of Geneva, Florsheim, Furla, Godiva, Guess, Hackett London, Hamleys, Hugo Boss, Kate Spade New York, Max Mara, Moschino, Michael Kors, New Balance, Nike, Onisuka Tiger, Polo Ralph Lauren, Reebok, Puma, Samsonite, Sacoor Outlet, Superdry, Swatch, TANGS Outlet, Tod’s, Tumi, Under Armour, Victoria’s Secret dan banyak lagi.

Genting Highlands Premium Outlets
Foto oleh Zatul Hejanah di Instagram

Maklumat Lanjut

Untuk berita terkini ikuti Facebook dan Instagram.

Kami amat berharap perkongsian ini memberi manfaat kepada pembaca. Sertai Berita Travel untuk capaian pantas di Telegram.

Adi Azudin

Seorang designer bebas (freelancer) yang impikan untuk mengembara sepanjang masa kerana kerja boleh dilakukan di mana sahaja.

Cerita lain untuk dibaca

Penafian: Beberapa pautan pada blog ini adalah pautan afiliasi. Segala pautan ini adalah tidak memberikan anda sebarang kos tambahan, saya akan mendapat peratusan yang kecil iaitu komisen jika anda membuat pembelian dan saya hanya mengesyorkan produk yang terbaik!